Nieuw adres praktijk Aalter :   Sint-Maria Aalterstraat 25, 9880 Aalter

Handig voor tijdens de verlofperiode :

  • Graag rekening te houden als u een afspraak boekt online, dat onze agenda altijd de eerstvolgende vrije plaats weergeeft, dus graag goed na te kijken in de bevestigingsmail wanneer de afspraak gepland is. 
  • Het kan dus zijn dat je bij bepaalde artsen niet terecht kan omwile van verlofperiodes.
  • Er zijn tijdens de vakantie geen consultaties in Ruiselede en een beperkt aanbod in Aalter, graag ook de locatie van uw afspraak goed na te kijken.

Welkom op de online agenda van de kinderartsen van het Sint-Andriesziekenhuis te Tielt. 
Hier kunt u zelf afspraken maken voor een consultatie in het ziekenhuis of in de privĂ©-praktijk te Aalter of Ruiselede.

Onder "Consultatie" vindt u ook een overzicht van de consultatie-uren van elke kinderarts. Als u online een afspraak maakt voor uw kind, dan liefst de naam en geboortedatum van uw kind gebruiken ( dit voor het vlot verloop van de consultatie is het nodig de correcte naam vooraf door te geven en een mutualiteitsklever mee te brengen).

U kunt ons eveneens telefonisch bereiken op het secretariaat op nummer 051/425269 elke werkdag van 8u00 tot 12u00 en van 14u00 en 18u00. Uitzonderlijk op vrijdag van 8u00 tot 12u00 en  van 14u00 tot 16u00. 
Buiten deze uren kunt u ons voor dringende problemen bereiken via 051/425270.

Op zaterdagvoormiddag doet de kinderarts van wacht consultaties voor acute problemen, hiervoor kunt u ofwel telefonisch afspraken maken zaterdagochtend vanaf 8u30 ofwel vanaf middernacht online.

De kinderafdeling heeft ook een website met alle nuttige informatie, brochures, enz...

Team pediatrie